Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 6 1 2 3 5
2 Sävast 1 1 0 0 3
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Heden 1 1 0 0 3
5 Alvik 1 0 1 0 1
6 Gammelstad 1 0 1 0 1
7 Vittjärv 0 0 0 0 0
8 Boden City 1 0 0 1 0

Match

Alvik

2 - 2
Arcushallen
17 mars 2019
17:00

Unbyns IF

Referat

Referat: Alvik - Unbyns IF

Årets andra match spelas återigen i Arcus, denna gång mot Alvik. Motståndarna spelar en division över oss och spelar teknisk och bra fotboll.
Vi startar med Humlan i mål. Frv Kris, Werme, Blurk och Majne. Adde och simon med Martin framför. på mitten. Bulan, Macke och Tong spelar framåt. Avbytare är Robbs, John L, Jimmy, Erik W och Filip.

Efter 52 sek kan vi ta ledningen när vi kan spela via Majne på höger, in till Martin som vänder upp och kan lägga en fin djupledsboll på Tong som med vanlig superfart sprintar sig fram och kan lägg ain ledningsmålet. Bra uppföljning på förra helgens lovande insats. Dom har mycket boll, och är klart farligare än Gammelstad förra helgen. Men vår backlinje står pall och Humlan har ingenting att göra. Vi kan kontra farligt där vi framförallt minns Tongs friläge som han tyvärr missar. Dessutom minns vi Blurks nick på hörna som räddas på mållinjen.

I andra ändrar vi lite på mitten och kommer ut och spelar bättre. Vi har fortsatt lite chanser där framförallt Martin blir framspelad fint och drar en rökare i ribban. Dom kan kvittera när vi tappar bortre stolpen på en hörna och dom kan nicka in bollen. Dom har fortsatt mycket boll, och kan nu avsluta en del, dock utan att det blir farligt. På en hörna blir vi kvar offensivt och dom kan kontra ensamma mot Humlan. Vi tycker sista passet är misstänkt offside, men det döms mål.
I andra får vi en del skador: Tong i ett hopslag med rejäl smärta i benet som följd, Adde slår huvudet i marken med misstänkt hjärnskakning. Filip slår i huvudet, dock lättare.
Med två minuter kvar så får Macke en stickare på djupet och tittar upp och ser Erik W centralt, bollen går in och Erik gör inget misstag.
Matchen slutar 2-2, vilket väl kan påstås vara rättvist. VI har vassare chanser, dom har mer boll.

Backlinjen riktigt bra (igen). Blurk tillbaka och vinner MOTM, precis före Werme. På mitten är vi rappare än sist och kan vinna mer kamper. Tong vass med sin snabbhet och teknik. Macke tas hårt av sina forna lagkamrater.
Bra steg framåt på säsongen, där vi visar att vi blivit bättre än i fjol.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Erik Wallin 1 1 0 0 0 1
Tong Kraiwasang 1 1 0 0 0 0
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Filip Lundström 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Nyberg 1 0 0 0 0 0
Martin Ajnefelt 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng